Lokalhistorisk Forening i Fladså er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Lokalhistorisk Forening i Fladså, og de services, der tilbydes. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Lokalhistorisk Forening i Fladsås behandling af dine personoplysninger. Lokalhistorisk Forening i Fladså behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Lokalhistorisk Forening i Fladså til brug på vores hjemmeside deles med Internet 123, der er databehandler.

 

Hvornår indsamler og anvender Lokalhistorisk Forening i Fladså dine personoplysninger?

Lokalhistorisk Forening i Fladså indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af Lokalhistorisk Forening i Fladså, eller udøver medlemsaktiviteter.

  2. Når du tilmelder dig som medlem af Lokalhistorisk Forening i Fladså eller ønsker at gøre brug af Lokalhistorisk Forening i Fladså indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Lokalhistorisk Forening i Fladså, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler Lokalhistorisk Forening i Fladså alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Lokalhistorisk Forening i Fladså.

 

Hvornår videregiver Lokalhistorisk Forening i Fladså dine personoplysninger?

Lokalhistorisk Forening i Fladså kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet, hvis det er påkrævet ifølge gældende lovgivning eller en domstolsafgørelse.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Lokalhistorisk Forening i Fladså.

 

Hvordan beskytter Lokalhistorisk Forening i Fladså dine personoplysninger?

Lokalhistorisk Forening i Fladså har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Lokalhistorisk Forening i Fladsås sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Lokalhistorisk Forening i Fladså kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Lokalhistorisk Forening i Fladsås sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Lokalhistorisk Forening i Fladså behandler om dig, kan du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Keld Andersen på 60 18 57 36.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Lokalhistorisk Forening i Fladså behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Lokalhistorisk Forening i Fladså om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Lokalhistorisk Forening i Fladså er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Lokalhistorisk Forening i Fladsås indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om, at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

 

Hvor længe opbevarer Lokalhistorisk Forening i Fladså dine personoplysninger?

Hos Lokalhistorisk Forening i Fladså gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af dit medlemskab af Lokalhistorisk Forening i Fladså, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

 

Hvad sker der, når Lokalhistorisk Forening i Fladså ændrer denne persondatapolitik?

Lokalhistorisk Forening i Fladså opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Lokalhistorisk Forening i Fladså løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Lokalhistorisk Forening i Fladså dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Lokalhistorisk Forening i Fladså på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Henvendelser og spørgsmål.

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
Lokalhistorisk Forening i Fladså, Korskildevej 2 A, Brøderup, 4733 Tappernøje, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Keld Andersen, tlf. 60 18 57 36.