Torsdag den 27. april 2017 kl. 19.00

i Aulaen på Korskildeskolen (Fladsåskolen, afd. Korskilde), Korskildevej 2 A, Brøderup

Forfatteren og historikeren Martin Davidsen kommer og fortæller om sin nye bog ”Kongens Brev” og perioden op til enevældens indførelse i 1660. Martin Davidsen deltog i Gøngemarkedet 2016 i Lundby, hvor han kom i sin flotte udrustning som officer i Frederik d. 3.'s livgarde.

Kongens Brev er første bind af en roman, der handler om kaptajn Tobias Rens. Et personligt mareridt begynder for kaptajnen, da han plaget af sorg over tabet af sin hustru i 1660 udnævnes til livvagt for en række indflydelsesrige mænd tæt på kong Frederik d. 3. Intetanende hvirvles han ind i et storpolitisk komplot af udspekulerede intriger, hemmelige møder og mord - med det formål at frarøve adelen dens altafgørende magt og skænke kongen det fulde herredømme. Mens magtkampen spidser til, må Rens kæmpe for sit eget liv og lykke. Jagtet af en grum og navnløs fjende indser han midt i al kaos til sin rædsel, at hans skæbne er direkte afhængig af stændermødets udfald. Kongens Brev foregår i tiden op til en af de mest afgørende epoker i Danmarkshistorien - enevældens indførelse.

Der vil denne aften naturligvis være mulighed for at købe et signeret eksemplar af Martin Davidsens nye roman, Kongens Brev.

I løbet af aftenen bliver der en pause, hvor der kan købes kaffe, te, øl, vand og kage.

Mød op til en spændende aften i Aulaen på Korskildeskolen (Fladsåskolen, afd. Korskilde), Korskildevej 2 A, Brøderup, torsdag d. 27. april kl. 19.00.

Aftenen arrangeres i et samarbejde mellem Foreningen Svend Gønge og Lokalhistorisk Forening i Fladså.

Der er gratis adgang, så tag bare dine naboer eller venner med. Der vil være mulighed for at tegne medlemsskab af de to foreninger.