Mandag den 22. februar 2016 kl. 19.30

i Aulaen på Korskildeskolen, Korskildevej 2 A, Brøderup

Arkæolog Jens Ulriksen, der for et år siden blev ansat som forskningsleder for arkæologien på Museum Sydøstdanmark, vil fortælle om de mange arkæologiske fund, der er gjort ved Vester Egesborg.

Med mere end 6000 fund, er området ved Vester Egesborg meget interessant. Der er tale om utroligt mange velbevarede fund. Det er som på et kongesæde i Lejre, og kvaliteten af fundene er som på en stormandsgård, siger vikingetidseksperten Jens Ulriksen, som på baggrund af disse fund har revurderet sin teori om, hvad der foregik på pladser ved de danske kyster.

Måske har pladsen været et sted, hvor man har behandlet lokale råvarer til videre fabrikation. Måske kan det være dele af en stormandsgård eller et sted, hvor mange mænd samledes før og efter krigs-, handels- eller røvertogter. Dette og meget mere om, hvordan livet udfoldede sig i Vester Egesborg for mere end 1000 år siden, vil Jens Ulriksen fortælle om.

Der er lagt op til en spændende aften med ny viden om livet ved Vester Egesborg for 1000 år siden.

I løbet af aftenen vil der være en pause, hvor der kan købes øl og vand.

Mød op til en spændende aften om Vester Egesborg for mere end 1000 år siden i Aulaen på Korskildeskolen, Korskildevej 2 A, Brøderup, mandag d. 22. februar 2016 kl. 19.30. 

Entre: 25 kr. - gratis adgang for foreningens medlemmer.