Mandag d. 3. oktober 2022 kl. 19.00

i aulaen på Korskildeskolen, Korskildevej 2 A, Brøderup

fortæller Berit Nagly fra Arløse om livet på Egegaarden.

Berit Nagly og hendes mand, Freddy, lever et minimalistisk og enkelt liv uden opvaskemaskine, kaffemaskine, elektrisk komfur og ovn. De har ingen køkkenmaskiner og heller ikke en vaskemaskine. På Egegaarden har Berit og Freddy Nagly valgt en livsstil, som man havde i 1920’erne. Et liv med ro og tid til hinanden. De har valgt børn og børnebørn til, frem for karriere.

De er selvforsynende med frugt og grønt. Derudover har de høns, ænder og gæs. Hønsene er rigtig gammeldags kødhøns. De leverer æg og godt hønsekød til familien. Ænder og gæs spiser uønskede snegle, og så er julemaden sikret. Berit Nagly spinder uld, strikker, væver, hækler og holder hus og have. Freddy Nagly sørger for at hus, have, maskiner o.a. bliver vedligeholdt. Lørdag d. 15. oktober åbner Berit og Freddy Nagly museum på gården.

Mød op sammen med naboen til en hyggelig aften. Undervejs holder vi en pause, hvor der bydes på kaffe og kage.

Vi glæder os til at se jer i aulaen på Korskildeskolen, Korskildevej 2 A, Brøderup, mandag d. 3. oktober kl. 19.00. Entre: 50 kr. – gratis adgang for medlemmer af Lokalhistorisk Forening i Fladså.